Блендери
-
Кухонний блендер-подрібнювач із чашею на 3л, 1600 Вт, Volyx RS7315 / Електричний комбайн для кухні
628 ₴439,60 ₴В наявності Оптом і в роздріб23456750201
-
УЦІНКА! Кухонний блендер-подрібнювач із чашею на 3л, 1600 Вт, Volyx RS7315 / Електричний комбайн для кухні
522 ₴365,40 ₴В наявності2345675020102
Блендер — незамінний кухонний інструмент
У будь-якій сучасній кухні важливі не тільки гармонія і краса, а й функціональність. Саме тому на кухні має бути багато кухонної техніки, за допомогою якої можна втілювати в життя будь-які кулінарні шедеври. Одним із обов'язкових пристроїв, які мають бути на кожній кухні, є блендер. Це дуже корисне кухонне пристосування. Воно дає змогу подрібнювати продукти до стану пюре. З його допомогою можна готувати різного роду коктейлі, креми, смузі та багато інших напоїв і страв.
Які типи блендерів бувають?
Усі бленди поділяють на типи залежно від таких параметрів: типу конструкції, технічних характеристик, підтримуваних функцій і комплектації.
За типом конструкції виділяють два різновиди блендерів:
Ручні, їх ще називають заглибні — являють собою досить мобільні пристрої, основним завданням яких є подрібнення продуктів. Вони можуть комплектуватися знімними насадками, що дає можливість із їхньою допомогою виконувати різні кулінарні завдання, наприклад, збивати що-небудь, за допомогою насадки-вінчика. Заглибні блендери займають мало місця, що дуже зручно для маленьких кухонь. Але водночас потужність таких блендерів, порівнюючи зі стаціонарними, набагато менша. Це вимагає давати передишку пристрою після 3-5 хвилин безперервної роботи.
Стаціонарні — цей тип пристрою більш потужний і функціональний, ніж заглибний. За допомогою стаціонарного блендера можна виконувати набагато більше операцій: замішувати тісто, подрібнювати горіхи, готувати фарш, кришити лід, плюс робити те саме, що вміють погрудні блендери. Стаціонарний блендер набагато потужніший за занурювальний і має великі розміри. Водночас він без проблем витримує тривалу безперервну роботу та вимагає мінімальних зусиль і участі з боку людини.
Основні технічні характеристики блендерів, які впливають на функціональність і якість цього типу техніки:
Об'єм чаші — характеристика, від якої залежить кількість порцій за раз можна буде зробити в блендері. Чим більше чаша, тим, відповідно, більше порцій можна приготувати за один раз. Ця характеристика актуальна тільки для стаціонарних блендерів, оскільки заглибні можна опускати в ємності будь-якого об'єму.
Потужність — характеристика, яка визначає, скільки продукції за раз зможе обробити блендер і швидкість виконання блендером його роботи. Також чим більша потужність блендера, тим більш тверді продукти він зможе впоратися.
Матеріал корпусу — найчастіше для виготовлення корпусу використовують харчовий пластик, це дає змогу зробити пристрій легшим і дешевшим. У дорожчих моделях може використовуватися метал.
Матеріал чаші — використовується три варіанти для виготовлення чаш для блендерів: пластик, тритан і загартоване скло. Вибір чаші найчастіше залежить від особистих переваг і від того, чи буде ця чаша підходити під вашу посудомийну машину.
Кількість швидкостей — Чим більше швидкостей, тим функціональнішим буде блендер. Оскільки більша кількість швидкостей дає змогу готувати більше різних страв.
Набір функцій і комплектація блендерів залежить від ціни та виробника цих пристроїв. Ці параметри потрібно підбирати виключно під ваші потреби. Немає сенсу переплачувати за функції та додаткові насадки в комплекті, якщо ви не плануєте ними користуватися.
Як купити блендер в OnlineMarket?
У нашому магазині представлені найпоширеніші моделі блендерів. Щоб купити блендер, вам потрібно:
1. Вибрати Блендер, що цікавить вас.
2. Натиснути кнопку Купити, а потім — Оформити замовлення.
3. Заповнити стандартну форму замовлення товару та очікування дзвінка нашого менеджера.
Також замовлення можна зробити телефоном, вдавши свій номер телефона в поле під кнопкою Купити або, зателефонувавши нам по одному з номерів телефона, зазначених у правому верхньому кутку сторінки товару або на вкладці Контакти.